Hartelijk welkom

Tijd voor wat tijd voor jezelf

 

Praktijk en workshops


Kasteelstraat 12

9100 Sint Niklaas


Na afspraak 0484 62 81 53

 

Workshops & trainingen

Alle tarieven vind je hierx

Je leven


Ervaar rust in jezelf   


Drie uur durende belevingsworkshop waarin je ervaart hoe het voelt om thuis te komen en je goed in je eigen vel te voelen. Gericht op het verwerven van inzichten in jezelf, bewustzijnsverruiming, rust voelen, energie opdoen, aanwezig zijn en loslaten. Via ontspanningoefeningen ontdek je je eigen plekje waaruit je onuitputtelijke energie en kracht kunt putten. Via energetische oefeningen leer je jezelf en je eigen grenzen meer voelen. Via helende oefeningen leer je spanningen her-kennen en ballast los te laten.


Lachworkshops zie  www.delachcoachvanvlaanderen.be

Info over lachyoga vind je hier.Kom uit je hoofd met je voeten op de grond

Verwerf inzicht en leer op eenvoudige manieren te gronden waardoor je beter in evenwicht blijft en in je kracht komt. Ervaar de kracht van bomen en boomolieën. Leer verschillende technieken rond ademhaling, gronding, loslaten, verbinden. Bewustwording van je lichaam helpt je aarden.


Neem je leven zelf in handen

Neem zelf verantwoordelijkheid voor je leven. Ontdek hoe je keuzes kunt maken om niet langer slachtoffer te zijn van anderen, omstandigheden en het verleden. Transformeer elk probleem tot een uitdaging en kom in je kracht. Durf naar binnen kijken en vind een uitweg.


Masseren vanuit het hart

Privéworkshop voor koppels. Ontdek een weg naar intimiteit, echt contact en ontspanning. Raak elkaar op een dieper niveau. Je leert technieken maar het accent ligt op aanvoelen. Niet erotisch.

Je creativiteit


Intuïtief schilderen (in groep 30€ p/p incl materiaal min 6 pers)

Schilderen op gevoel, kleur kiezen en beginnen! Introductie in materiaalkeuze en ontdekken wat het beste jouw verhaal vertelt.

Lessen zowel voor beginners als gevorderden. In kleine groep. Ook meerdaagse cursus in het buitenland of privé mogelijk.


Begeleider: kunstenaar Richard van Amerongen

Inschrijven via business4soul@gmail.com , +32 486 808 270 of surf naar www.go4flow.com


Happy Flow borden (in groep 30€ p/p incl materiaal min 6 pers)

We brengen in beeld wat jou nu blij maakt en wat je voor jezelf wilt creëeren. Je krijgt duidelijk hoe jij jouw energie kan verhogen en in een positievere staat blijft.


Begeleider : Inge Nassen, happy flow coach

Inschrijven via business4soul@gmail.com


Je werk


Constructief leiderschap

Training voor zelfstandige ondernemers en leidinggevenden.

Zelfkennis en bewustzijnverruiming zorgen voor innerlijke rust en maken je tot een leider die bewust omgaat met alle aspecten van het leven, je werk en werknemers. Mogelijk in privésessies volledig op jou afgestemd of in kleine groepen.


Stresshantering

Training voor werknemers binnen organisaties en onder-nemingen. Met oog voor de persoonlijke aspecten en tal van oefeningen leert je omgaan met stress. Preventie en inzicht bevordert de verbondenheid en positieve werksfeer. Aandacht voor assertiviteit, positief communiceren, conflicthantering, antistresstechnieken, relativeren, positief denken... Werk zo aan minder uitvallen van werknemers en werkverzuim tgv burn-out, depressie, RSI en chronische vermoeidheid. Investeer in je mensen en in je zaak.


Lachworkshops zie  www.delachcoachvanvlaanderen.be

Info over lachyoga vind je hier.


Wandelcoaching in groep

Wandelsessie voor werknemers en groepen. Wandelen zorgt voor lichamelijke en geestelijke balans, voor ruimte in je hoofd, geeft ontspanning en plezier, haalt spanning uit de spieren en versterkt de creativiteit, balans en helderheid.

Meer info hier.

Schilderij Richard van Amerongen, www.go4flow.nl

Je kids


Kinderwandelingen

Wandelen en lekker tussen bomen zijn is een feest. Kom mee genieten van de kracht van het bos en laat je raken door de eenvoud, de natuur, de verwondering, de verbinding. Verwen je zintuigen en ervaar de natuur als een speelplek.


Schilderen voor kids

Open schilderatelier voor kinderen van 4-14j samen met een (groot)ouder. Samen plezier beleven aan creëren, €20 pp. inclusief materiaal en drank. Ook voor scholen, verenigingen en instellingen.

Begeleider: kunstenaar Richard van Amerongen

DATA OP afspraak vanaf minimum 6 personen

Massages

Inuïtieve ontspanningsmassage

Triskelionmassage

Hot stone massage

Chakramassage

Aromamassage

Heppiemassage oa bij autisme, ADHD


Meer info


Coaching

Reflectiegesprek

Wandelcoaching

Transformatiecoaching

Healing


Meer info


Schilderij Richard van Amerongen, www.go4flow.nl