Hartelijk welkom

Tijd voor wat tijd voor jezelf

 

Praktijk en workshops


Kasteelstraat 12

9100 Sint Niklaas


Na afspraak 0484 62 81 53

 

Lachactie die je vrolijk maakt!


Eens goed doorlachen op jouw werk?

Neem contact om te bespreken hoe we dat voor elkaar krijgen :-)Luisteren naar de reportage van 18 juni over lachyoga in Middagpost op Radio 2?  Klik hier!

Lachyoga kan je leven veranderen


Lachen is één van de meest doeltreffende, meest economische en makkelijkste manieren om stress te verminderen. Ik nodig je uit om de weldaad van lachen mee te komen beleven.


Privé Lachcoaching :

Een probleem is een opeenstapeling van situaties, en situaties kunnen aangepakt worden.


Als ‘lachcoach’ leer ik jou niet om problemen ‘weg te lachen’ maar wel om ze op een positieve constructieve manier te bekijken zodat je de energie hebt om ze aan te pakken.

Dit coachingtraject bestaat uit 7 sessies op maximum 6 maanden.


Eerst wordt gekeken of je ECHT verandering wilt.

Indien jouw motivatie groot genoeg is gaan wij samen aan

de slag en loop ik intens een stukje mee in jouw leven.


Wil jij je (weer) vrij voelen in jouw zijn en leven?


Wil je spontaan en voluit leven?Kom mee lachen zonder reden! Dankzij oefeningen stimuleren we het lachen en gaan onze hersenen endorfines en serotonine aanmaken...that feels GREAT :-)

Meer informatie en data van publieke sessies op www.happyflow.one

De lachcoach van Vlaanderen.be


Lachworkshops BOOST de HAPPY FLOW


@bedrijven @organisaties @scholen @feesten


Talrijke onderzoeksresultaten hebben aangetoond dat langdurige stress, de rechtstreekse of onrechtstreekse oorzaak is van veel aandoeningen, zoals hoge bloeddruk, CVS, hyperventilatie, hartkwalen, maagklachten, depressie, burn-out, slapeloosheid, neurologische problemen, ...


Het regelmatig implementeren van lachsessies in zorgt voor een daling van het ziekteverzuim.


Lachen zorgt ervoor dat de werknemers zich beter in hun vel voelen waardoor de contacten met collega's en klanten gemotiveerder en vriendelijker verlopen.


Lachworkshops helpen om in korte tijd te ontspannen, een positieve houding onder de werknemers te ontwikkelen, het zelfvertrouwen te verbeteren, de teamgeest te bevorderen, de creativiteit te verhogen en het algemene welzijn van jong en oud te verhogen....


Lachsessies zijn een snel en efficiënt middel om stress te verminderen. De sessies zijn kort, geven snel resultaat en brengen werknemers dichter bij elkaar.